Blvd.Alexander the Macedonian street 9G , Radovis 2420 Macedonia
+38978296455
biofruit@biofruit.com.mk

Store

BIOFRUIT dooel , Blvd. Alexander the Macedonian street 9G , Radovis – Macedonia

Домашен Ајвар 370 gr / Homemade Ajvar 370 gr . Благ и лут / Mild and hot .

00002
ден120.00
Во Продавница
1
Детали за производот
Зачувајте го овој производ за подоцна